Saturday, June 5, 2010

!@#$%^&*

As'kum

Biochem = 8 Jun 2010
Physiology = 11 Jun 2010

Jom tgk apa yg jadi dlm mggu exam!!



biasalah..org bujang! haha

Doakan yg terbaik utk kami sekalian disini,
InsyaAllah...






14th June 2010 = MALAYSIA!!

7 comments:

.: Keyri + Atiqah:. said...

rumah org bujang mmg terbaek! haha

AuLiA said...

kapet umoh mu supo umoh aku. (xde mende len ak nk ditek..)

AuLiA said...

dop engat oyap. gud luck ah sep2 mung. smoga segala dipermudahkan...

.: Keyri + Atiqah:. said...

rumah bujey sek aku kemas lg..(koya parok pdhal lbh kure)..
sek mu blk msia awl kupul pitih byok deh..aku blk nih sek mu keno blanjo aku..haha
~keyri

ieda said...

1. siapa hebat maiin rubix cube? phewit! haha..

2. sidai baju dalam rumah mcm tu ek? errrr...

3. ok, that's ur place. i know. sepah, sila kemas.HAHA..

jangan malas dan sila berusaha! heeee.. cepat balik!

Syed Danial said...

mana ijo macho? hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)